11 jun 2015 06:00

11 jun 2015 06:00

Alla är välkomna

SJÖTORP

En del störs av evenemang som Sjötorpsdagarna, andra störs av parkerade husbilar. Svårt att avgöra när man inte vågar skriva ut sitt namn! Sjötorp är ett litet samhälle som lever upp under några korta sommarmånader varje år. Är det då fel att även besökare som kommer med husbil får njuta av vårt vackra samhälle och kanalområdet?

De flesta av oss som bor här tycker om när det blir liv och rörelse i samhället. Hoppas att fler besökare hittar hit, alla är hjärtligt välkomna!

Sjötorpsbon Gunnar Andréason

En del störs av evenemang som Sjötorpsdagarna, andra störs av parkerade husbilar. Svårt att avgöra när man inte vågar skriva ut sitt namn! Sjötorp är ett litet samhälle som lever upp under några korta sommarmånader varje år. Är det då fel att även besökare som kommer med husbil får njuta av vårt vackra samhälle och kanalområdet?

De flesta av oss som bor här tycker om när det blir liv och rörelse i samhället. Hoppas att fler besökare hittar hit, alla är hjärtligt välkomna!

Sjötorpsbon Gunnar Andréason

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.