10 jun 2015 06:00

10 jun 2015 06:00

Bra idé för Mariestad

STÖD

Läste i Mariestads-Tidningen den 9 juni att Dacapo ska ge utbildning och stöd till hantverkarstudenter för att de ska kunna starta eget.

Äntligen ett tänk som är på rätt väg! En mycket bra idé som jag tror är välkommen. Jag är själv uppvuxen i Mariestad, men bor numera i Stockholm sen en lång tid tillbaka. Men hade jag fått denna chans hade jag nog säkerligen stannat kvar.

Mariestad forever

Läste i Mariestads-Tidningen den 9 juni att Dacapo ska ge utbildning och stöd till hantverkarstudenter för att de ska kunna starta eget.

Äntligen ett tänk som är på rätt väg! En mycket bra idé som jag tror är välkommen. Jag är själv uppvuxen i Mariestad, men bor numera i Stockholm sen en lång tid tillbaka. Men hade jag fått denna chans hade jag nog säkerligen stannat kvar.

Mariestad forever

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.