02 jun 2015 06:00

02 jun 2015 06:00

Vilket förakt för vanliga människor

INSÄNDARE: Politiker

Fattigpensionärer. Socialdemokraterna har hållit kongress i Västerås. Man har talat om allas lika värde och att alla skall ha ett arbete. Samtidigt talade Ines Uusmann, fd socialdemokratisk minister, fd generaldirektör för Boverket och nu styrelselordförande för OK, kanske flera styrelseuppdrag, att man inte kunde göra fd vd:n för OK, Göran Lindblå, till en fattigpensionär. Han skall få 64 miljoner.

Hon talade så fint om kooperationen, att alla har sin röst. Vilket förakt för vanliga människor som har svårt att få sin vardag att gå runt! Att unna sig något lyxigt kan man bara drömma om. Ines Uusmann sa också att hon själv skulle få en bra pension.

Visserligen har ”hon gjort en pudel” men det hjälper inte, orden är sagda om fattigpensionär. Alla som verkligen är fattigpensionärer kommer aldrig att glömma. Inte andra heller!

Vieno Mårtensson

Hon talade så fint om kooperationen, att alla har sin röst. Vilket förakt för vanliga människor som har svårt att få sin vardag att gå runt! Att unna sig något lyxigt kan man bara drömma om. Ines Uusmann sa också att hon själv skulle få en bra pension.

Visserligen har ”hon gjort en pudel” men det hjälper inte, orden är sagda om fattigpensionär. Alla som verkligen är fattigpensionärer kommer aldrig att glömma. Inte andra heller!

Vieno Mårtensson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.