28 maj 2015 06:00

28 maj 2015 06:00

Går pengarna till våra barn?

INSÄNDARE: Törebodafestivalen

Festivalen. Jag har genom åren jobbat på alla Törebodafestivaler då jag haft barn som varit aktiva i diverse sporter. Har fått ta semester för att kunna ställa upp och jobba ideellt åt föreningar. Jag har jobbat på samtliga festivaler 2000, 2003, 2006, 2009, 2012. Det kommer jag att göra även i år och tycker att det också varit roligt, men börjar tröttna.

Har inte under alla dessa år fått en redovisning på hur mycket som gått till just den klubben som mitt barn varit aktivt i. Jag har aldrig hört att ”detta har ni fått betalt för att ni föräldrar ställt upp och jobbat på Törebodafestivalen”. Undrar om pengarna bara går till de äldre, A-lagen?

Skulle vara intressant att se hur mycket pengar som i år går till varje förening uppdelat efter åldersindelningar. Det skulle också motivera föräldrar att ställa upp. Jag har tyvärr hört många som väljer att åka långt bort på semester för att slippa deltaga.

Synd tycker jag, men med mer information om pengarna så tror jag att vi får fler positiva till detta stora och uppskattade arrangemang. Tack på förhand!

Törebodabo

Har inte under alla dessa år fått en redovisning på hur mycket som gått till just den klubben som mitt barn varit aktivt i. Jag har aldrig hört att ”detta har ni fått betalt för att ni föräldrar ställt upp och jobbat på Törebodafestivalen”. Undrar om pengarna bara går till de äldre, A-lagen?

Skulle vara intressant att se hur mycket pengar som i år går till varje förening uppdelat efter åldersindelningar. Det skulle också motivera föräldrar att ställa upp. Jag har tyvärr hört många som väljer att åka långt bort på semester för att slippa deltaga.

Synd tycker jag, men med mer information om pengarna så tror jag att vi får fler positiva till detta stora och uppskattade arrangemang. Tack på förhand!

Törebodabo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på mariestadstidningen.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.