22 maj 2015 06:00

22 maj 2015 06:00

Struntar i landsbygden

INSÄNDARE: Hela Sverige

Affärer och bensinmackar har för länge sedan försvunnit på landsbygden. Täckningen för mobiltelefon är på många ställen urusel. För att få bredband måste invånarna själva ta tag saken genom att bilda olika former av föreningar.

Det som hänt nu är att även Posten har försämrat servicen (inte bara Skatteverket). För ett antal år sedan fick vi posten före lunch, sedan för kl. 13.00, sedan före kl. 14.00, sedan före kl. 15.00. Nu kommer den tidigast kl. 16.00, men oftast närmare kl. 17.00.

Att bo på landet innebär bara sämre och sämre service. Politikernas fina prat om att värna landsbygden är bara prat för galleriet och en stor chimär.

Anders

Det som hänt nu är att även Posten har försämrat servicen (inte bara Skatteverket). För ett antal år sedan fick vi posten före lunch, sedan för kl. 13.00, sedan före kl. 14.00, sedan före kl. 15.00. Nu kommer den tidigast kl. 16.00, men oftast närmare kl. 17.00.

Att bo på landet innebär bara sämre och sämre service. Politikernas fina prat om att värna landsbygden är bara prat för galleriet och en stor chimär.

Anders

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på mariestadstidningen.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.