21 maj 2015 06:00

21 maj 2015 06:00

Vi måste rädda vår landsbygd

INSÄNDARE: Miljö

Vad är det för käbbel om vår fina esplanad? Har vi inget annat att klaga på? Det är så sjukt! Jag vill i stället tacka Stig Dahlin för det fina arbete han lägger ner i vår stad. Ingen hade kunnat göra det bättre än honom, men som vanligt ska det gnällas och gnällas.

Nu blir det väl käbbel om att jag skriver det också.

Är det nåt vi ska reagera över så är det väl våra mjölkbönder och hur diskussionen går där. Dags för en ordentlig uppgradering av mjölkpriserna! Vi måste behålla våra svenska bönder, inget annat alternativ ska finnas, så är det bara.

Vår fina landsbygd kommer att dö ut om inget händer, så det får inte ske!

Tack för mig, Mia

Nu blir det väl käbbel om att jag skriver det också.

Är det nåt vi ska reagera över så är det väl våra mjölkbönder och hur diskussionen går där. Dags för en ordentlig uppgradering av mjölkpriserna! Vi måste behålla våra svenska bönder, inget annat alternativ ska finnas, så är det bara.

Vår fina landsbygd kommer att dö ut om inget händer, så det får inte ske!

Tack för mig, Mia

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.