05 maj 2015 06:00

05 maj 2015 06:00

Streetracing och musikmarodörer

INSÄNDARE: Mariestad

Jag ser framför mig att en olycka snart sker på någon av våra gator när hästkrafterna drar loss. När ljudet kan liknas av en start av JAS Gripen och farten också är jämförbar.

Så när däcken spinner loss och tjuter går föraren i taket. Det måste vara någon fantastisk tillfredsställelse över det hela. Jag tror att det är dags att vi gör så att vi bygger strypning på våra gator.

Det är hög tid att våra politiker vaknar och gör något åt detta gatugissel. Ge våra grabbar och tjejer ett område att dra loss på.

Problem nummer två är de som spelar musik för oss genom förstärkare som fyller hela bagageutrymmet på en bil. Som inte detta räckte, de vevar ner rutan för att vi ska höra bättre. Basen dunkar så att ens egen bröstkorg följer med bastonerna. För det är inte musik när man bara ställer förstärkaren på bas.

När det gäller området där våra husbilsturister står uppställda måste buskörning upphöra omgående. Risken finns att det blir långbänk när förslagen om åtgärder måste gå till olika myndigheter. Det är bråttom. Om buskörningen fortsätter kommer detta ge Mariestad dåligt rykte bland husbilsägare, vilket är katastrof för våra näringsidkare.

Gnällgubben

Så när däcken spinner loss och tjuter går föraren i taket. Det måste vara någon fantastisk tillfredsställelse över det hela. Jag tror att det är dags att vi gör så att vi bygger strypning på våra gator.

Det är hög tid att våra politiker vaknar och gör något åt detta gatugissel. Ge våra grabbar och tjejer ett område att dra loss på.

Problem nummer två är de som spelar musik för oss genom förstärkare som fyller hela bagageutrymmet på en bil. Som inte detta räckte, de vevar ner rutan för att vi ska höra bättre. Basen dunkar så att ens egen bröstkorg följer med bastonerna. För det är inte musik när man bara ställer förstärkaren på bas.

När det gäller området där våra husbilsturister står uppställda måste buskörning upphöra omgående. Risken finns att det blir långbänk när förslagen om åtgärder måste gå till olika myndigheter. Det är bråttom. Om buskörningen fortsätter kommer detta ge Mariestad dåligt rykte bland husbilsägare, vilket är katastrof för våra näringsidkare.

Gnällgubben

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.