01 maj 2015 06:00

01 maj 2015 06:00

Drag under galoscherna

Dagens MT (28/4), berättar att Ostindiefararen tar sig in i Vänern i sommar och angör sex stycken av de sju gamla hamnstäderna, Karlstad, Kristinehamn, Åmål, Trollhättan, Vänersborg och Lidköping –fast förstås inte Vänerns Pärla, Mariestad.

Samma tidning berättar om marknadsföringssatsningen från Mitt i Mariestad, det så kallade Mariestadshäftet, och en ny karta med butiker och restauranger angivna! Tillsammans med storsatsningen på friskvården bland kommunanställda med hög sjukfrånvaro, 1 st äpple och 1 st päron varannan vecka, så blev det idétorka, och Vänerns Pärla kan slumra vidare!

Morfar

Samma tidning berättar om marknadsföringssatsningen från Mitt i Mariestad, det så kallade Mariestadshäftet, och en ny karta med butiker och restauranger angivna! Tillsammans med storsatsningen på friskvården bland kommunanställda med hög sjukfrånvaro, 1 st äpple och 1 st päron varannan vecka, så blev det idétorka, och Vänerns Pärla kan slumra vidare!

Morfar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på mariestadstidningen.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.