11 apr 2015 06:00

11 apr 2015 06:00

Fullt förtroende för ny ordförande

INSÄNDARE: Politik

Replik. Svar till signaturen” Rösta(de?) vänster” i MT torsdag den 9 april.

Jag förstår att du inte förstår! Men i vänsterpartiet väljer vi styrelse vid årsmötet varje år. I egenskap av valberedare fick jag i god tid veta att Per Rosengren avsade sig varje uppdrag i styrelsen. Dessutom fick jag veta att Marie Engström Rosengren avsagt sig ordförandeposten. Då återstår för en valberedare att söka andra vägar. Åsa Olsson, som var ersättare i valberedningen, och jag kom till sist fram till att Emil Frick var en lämplig kandidat. Detta beslutades enhälligt på årsmötet. Vad beträffar Emil i övrigt så har han många år varigt aktiv i ung vänster och har fram tills nu varit ledamot i DS för V i Skaraborg.

Du pratar om dogmatiska ungdomar. Undertecknad är 74 år och har fullt förtroende för Emils vilja att föra vänsterpolitik!

Ta bort frågetecknet i din signatur och besök vårt första majmöte i ABF-lokalen! Där kan du garanterat få prata med Per Rosengren och han är ”still going strong”!

Bengt Johansson, Vänsterpartiet Mariestad

Jag förstår att du inte förstår! Men i vänsterpartiet väljer vi styrelse vid årsmötet varje år. I egenskap av valberedare fick jag i god tid veta att Per Rosengren avsade sig varje uppdrag i styrelsen. Dessutom fick jag veta att Marie Engström Rosengren avsagt sig ordförandeposten. Då återstår för en valberedare att söka andra vägar. Åsa Olsson, som var ersättare i valberedningen, och jag kom till sist fram till att Emil Frick var en lämplig kandidat. Detta beslutades enhälligt på årsmötet. Vad beträffar Emil i övrigt så har han många år varigt aktiv i ung vänster och har fram tills nu varit ledamot i DS för V i Skaraborg.

Du pratar om dogmatiska ungdomar. Undertecknad är 74 år och har fullt förtroende för Emils vilja att föra vänsterpolitik!

Ta bort frågetecknet i din signatur och besök vårt första majmöte i ABF-lokalen! Där kan du garanterat få prata med Per Rosengren och han är ”still going strong”!

Bengt Johansson, Vänsterpartiet Mariestad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.