08 apr 2015 06:00

08 apr 2015 09:17

Förstår inte "Rosengren-effekten"

INSÄNDARE: Politik

Politik. Vänsterpartiet i Mariestad har varit en framgångssaga tack vare Per Rosengren. Han är en driven och påläst oppositionspolitiker som vågat säga ifrån när andra varit tysta, till det krävs både mod och kunskap.

Jag läser i tidningen att en 22-årig student från Uppsala nu ska ta ordförandeposten i Vänsterpartiet efter fru Rosengren. Jag undrar hur man tänker då, eller kanske inte tänker.

Det är säkert en bra ung man, men varför lämna rodret till någon annan när man har en given kapten? 50 medlemmar är inte så mycket att skryta om. Det krävs betydligt fler väljare för att få något att säga till om. Jag tror inte att Vänsterpartiet fullt ut förstår hur viktig Rosengrens kompetens varit för partiets framgångar. Ta vara på det.

Jag vill rösta på en riktig politik och inte på dogmatiska ungdomar som struntar i praktiskt resultat!

Rösta(de?) vänster

Jag läser i tidningen att en 22-årig student från Uppsala nu ska ta ordförandeposten i Vänsterpartiet efter fru Rosengren. Jag undrar hur man tänker då, eller kanske inte tänker.

Det är säkert en bra ung man, men varför lämna rodret till någon annan när man har en given kapten? 50 medlemmar är inte så mycket att skryta om. Det krävs betydligt fler väljare för att få något att säga till om. Jag tror inte att Vänsterpartiet fullt ut förstår hur viktig Rosengrens kompetens varit för partiets framgångar. Ta vara på det.

Jag vill rösta på en riktig politik och inte på dogmatiska ungdomar som struntar i praktiskt resultat!

Rösta(de?) vänster

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.