28 feb 2015 06:00

28 feb 2015 06:00

Vill inte höra mer gnäll

INSÄNDARE: Töreboda

Kanalen. Ända sedan Göta Kanal byggdes har folket som bor på 'fel' sida om kanalen haft problem med att ta sig till centrum.

Problemet är inte nytt.

De som har köpt hus de senaste 100 åren måste väl som alla andra människor titta på vägar till och från jobbet, skolan och affärer. Det är väl knappast kommunen som har valt åt er att bosätta er på den sidan kanalen. Så jag tycker att ni får gilla läget eller flytta. Sluta och gnäll.

Rolf Andersson

Problemet är inte nytt.

De som har köpt hus de senaste 100 åren måste väl som alla andra människor titta på vägar till och från jobbet, skolan och affärer. Det är väl knappast kommunen som har valt åt er att bosätta er på den sidan kanalen. Så jag tycker att ni får gilla läget eller flytta. Sluta och gnäll.

Rolf Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.