26 feb 2015 06:00

26 feb 2015 06:00

Skräpigt och smutsigt

INSÄNDARE: Miljö

Har vid flera tillfällen besökt bowlinghallen i Vadsbohallen.

Ser ut som en soptipp vid ingången med gamla löv, ölburkar och annat skräp. Vad är det för bild man vill visa upp av vår stad? Det kommer spelare från stora delar av vårt land och de tvingas vada i detta skräp. Kan det vara så svårt att hålla rent och snyggt, Dessutom vistas många elever i området som också får ett felaktigt beteende om hur man tar hand om sitt skräp.

Spelare

Ser ut som en soptipp vid ingången med gamla löv, ölburkar och annat skräp. Vad är det för bild man vill visa upp av vår stad? Det kommer spelare från stora delar av vårt land och de tvingas vada i detta skräp. Kan det vara så svårt att hålla rent och snyggt, Dessutom vistas många elever i området som också får ett felaktigt beteende om hur man tar hand om sitt skräp.

Spelare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.