25 feb 2015 06:00

25 feb 2015 06:00

Vill ha en bättre övergång

TÖREBODA

Vad är det jag läser från Töreboda? Jo, det föreslås att de som åker med Västtrafik och pendlar ska få åka gratis med Lina. Skolungdom i Töreboda och pensionärer då?

Är detta Grönköping första april eller vad handlar det om? Vi vill ha en bro eller tunnel och 24 timmars förbindelse 7 dagar i veckan för att komma över kanalen i jämnhöjd med Järnvägsstationen. Tills vi får det ska det vara gratis att åka över. Det är inget att fira när gångbron tas upp och färjan kommer i. Jag tycker i stället att det ska bjudas kaffe med kaka var höst när gång- och cykelbron kommer i igen.

Erik Nordström

Vad är det jag läser från Töreboda? Jo, det föreslås att de som åker med Västtrafik och pendlar ska få åka gratis med Lina. Skolungdom i Töreboda och pensionärer då?

Är detta Grönköping första april eller vad handlar det om? Vi vill ha en bro eller tunnel och 24 timmars förbindelse 7 dagar i veckan för att komma över kanalen i jämnhöjd med Järnvägsstationen. Tills vi får det ska det vara gratis att åka över. Det är inget att fira när gångbron tas upp och färjan kommer i. Jag tycker i stället att det ska bjudas kaffe med kaka var höst när gång- och cykelbron kommer i igen.

Erik Nordström

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.