17 feb 2015 06:00

17 feb 2015 06:00

Satsa på badhuset

INSÄNDARE

Badhuset i Mariestad borde rustas upp och byggas ut eftersom den har några år på nacken. I för sig så håller det på att bli fräschare och snyggare på Ekuddens utomhusbad.

Tittar man på Arena Skövde så är det ett upplevelsebad, och det finns flera rutschkanor och vattenattraktioner. I Mariestad skulle man kunna bygga ut en liten bit av badhuset och bygga en vattenattraktion eller något liknade.

En annan idé är att man kan satsa fullt på Ekuddens bad och fixa ihop någon upplevelsesak inom bad. Jag tror att om man skulle fixa till någon upplevelse i badhuset så skulle man få många fler besökare bland ungdomar och barn. Arena Skövde kan man inte jämföra med, men Mariestads badhus borde helt klart rustas upp.

Badhuset i Mariestad borde rustas upp och byggas ut eftersom den har några år på nacken. I för sig så håller det på att bli fräschare och snyggare på Ekuddens utomhusbad.

Tittar man på Arena Skövde så är det ett upplevelsebad, och det finns flera rutschkanor och vattenattraktioner. I Mariestad skulle man kunna bygga ut en liten bit av badhuset och bygga en vattenattraktion eller något liknade.

En annan idé är att man kan satsa fullt på Ekuddens bad och fixa ihop någon upplevelsesak inom bad. Jag tror att om man skulle fixa till någon upplevelse i badhuset så skulle man få många fler besökare bland ungdomar och barn. Arena Skövde kan man inte jämföra med, men Mariestads badhus borde helt klart rustas upp.

  • Trogen badare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.