17 feb 2015 06:00

17 feb 2015 06:00

Dyrbar gästparkering

INSÄNDARE

Jag flyttade från ett ställe till ett annat inom samma bolag. Var på besök där jag tidigare bott och parkerade på gästparkeringen. När jag kom tillbaka till bilen satt en böteslapp på 400 kronor.

Ett misstag trodde, tog lappen och gick upp till bolaget som jag hyr utav. Orsaken var att jag glömt att göra adressändring fick jag till svar. Hur fasen skulle jag veta att jag inte fick stå där när jag var gäst.

Jag flyttade från ett ställe till ett annat inom samma bolag. Var på besök där jag tidigare bott och parkerade på gästparkeringen. När jag kom tillbaka till bilen satt en böteslapp på 400 kronor.

Ett misstag trodde, tog lappen och gick upp till bolaget som jag hyr utav. Orsaken var att jag glömt att göra adressändring fick jag till svar. Hur fasen skulle jag veta att jag inte fick stå där när jag var gäst.

  • Aldrig mer det bolaget

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.