30 jan 2015 06:00

03 feb 2015 09:47

FN beslutade om Israel

ISRAEL

Tittade på ”Uppdrag granskning” förra onsdagen. Det är fruktansvärt att vissa människor inte kan röra sig fritt utan att både verbalt och fysiskt bli angripna, och även lärarna blev mobbade, för att de är judar.

Vad beträffar Israel så har de inte ockuperat palestinskt område. FN beslutade år 1922 att ge israelerna tillbaka en del av sitt ursprungliga land. Det var enormt okunnigt sagt av den kvinna som blev intervjuad i programmet. Att Israel har ockuperat sitt landområde, vilket är helt fel. Skriver om detta för många människor lever i okunnighet när det gäller Israel.

Tittade på ”Uppdrag granskning” förra onsdagen. Det är fruktansvärt att vissa människor inte kan röra sig fritt utan att både verbalt och fysiskt bli angripna, och även lärarna blev mobbade, för att de är judar.

Vad beträffar Israel så har de inte ockuperat palestinskt område. FN beslutade år 1922 att ge israelerna tillbaka en del av sitt ursprungliga land. Det var enormt okunnigt sagt av den kvinna som blev intervjuad i programmet. Att Israel har ockuperat sitt landområde, vilket är helt fel. Skriver om detta för många människor lever i okunnighet när det gäller Israel.

  • Älska dina medmänniskor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.