22 jul 2014 06:00

23 jan 2015 14:39

Vad gör Mariestadspolisen under helgen?

Insändare: Polisbevakning

Jag gästade Mariestad under helgen och bodde på det mysiga Hotell Vänerport på Hamngatan. Dessvärre blev det ingen vidare nattsömn på grund av allt stök på gatan. Allt från trimmade moppar, hojar, streetracingbilar och fulla människor som kunde skådas och höras fram till att solen började gå upp både lördag och söndag. Jag har inget problem med någon av dessa element så länge dom inte stör min nattsömn. Dessvärre skådades inte någon polispatrull under dessa dygn förutom söndagkväll då en polisbil passerade i raketfart.

Det är svagt att inte det finns någon från ordningsmakten ute under nattens timmar som kan dämpa dessa oroshärdar men det är kanske så att myndigheten tog helg i fredags och återkommer på måndag eller har jag fel?

Chansen att vi återkommer till denna adress är minimal med tanke att lagens långa arm struntar i vad pöbeln pysslar med på helgnätterna.

Mats Lindahl

Jag gästade Mariestad under helgen och bodde på det mysiga Hotell Vänerport på Hamngatan. Dessvärre blev det ingen vidare nattsömn på grund av allt stök på gatan. Allt från trimmade moppar, hojar, streetracingbilar och fulla människor som kunde skådas och höras fram till att solen började gå upp både lördag och söndag. Jag har inget problem med någon av dessa element så länge dom inte stör min nattsömn. Dessvärre skådades inte någon polispatrull under dessa dygn förutom söndagkväll då en polisbil passerade i raketfart.

Det är svagt att inte det finns någon från ordningsmakten ute under nattens timmar som kan dämpa dessa oroshärdar men det är kanske så att myndigheten tog helg i fredags och återkommer på måndag eller har jag fel?

Chansen att vi återkommer till denna adress är minimal med tanke att lagens långa arm struntar i vad pöbeln pysslar med på helgnätterna.

Mats Lindahl

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.