09 jan 2015 06:00

23 jan 2015 13:57

Svar – Hur tänkte ni där, Västtrafik?

Svar från Kristian Lans

Sedan den 14 december stannar bussen inte längre vid hållplats Brommösund. Orsaken är att bussarna som tidigare körde till hållplatsen fick vända på en privat väg som därför blev sönderkörd. Bussen kör nu direkt till hållplatsen Torsö Laxhall utan att åka upp via Brommösund och kunder i Brommösund hänvisas till hållplats Djupbroliden, en promenad på cirka 600 meter. Vi beklagar att informationen kring förändringen inte har fungerat som den ska. Som kund hos Västtrafik ska man kunna förvänta sig att det finns bra och tydlig information om förändringar i trafiken men den här gången har vi brustit.

Sedan den 14 december stannar bussen inte längre vid hållplats Brommösund. Orsaken är att bussarna som tidigare körde till hållplatsen fick vända på en privat väg som därför blev sönderkörd. Bussen kör nu direkt till hållplatsen Torsö Laxhall utan att åka upp via Brommösund och kunder i Brommösund hänvisas till hållplats Djupbroliden, en promenad på cirka 600 meter. Vi beklagar att informationen kring förändringen inte har fungerat som den ska. Som kund hos Västtrafik ska man kunna förvänta sig att det finns bra och tydlig information om förändringar i trafiken men den här gången har vi brustit.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.