09 jan 2015 06:00

23 jan 2015 13:57

Stoppa buskörningen i Mariestad!

Sedan i höstas har buskörningen pågått kvällar och nätter.

Jag har vid ett flertal tillfällen varit i kontakt med polisen både i Göteborg och Mariestad samt varit och besökt polisstationen i Mariestad där jag lyft problemet. Men ingenting tycks hända. Det är tydligen helt ok att köra så här? Om detta är ok vad blir det sedan? Måste det hända något innan polisen reagerar!? Gör något nu!

Jag har vid ett flertal tillfällen varit i kontakt med polisen både i Göteborg och Mariestad samt varit och besökt polisstationen i Mariestad där jag lyft problemet. Men ingenting tycks hända. Det är tydligen helt ok att köra så här? Om detta är ok vad blir det sedan? Måste det hända något innan polisen reagerar!? Gör något nu!

  • En som bryr sig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.