20 jul 2016 06:00

20 jul 2016 06:00

Posthantering under all kritik

INSÄNDARE:

Skulle vilja tacka Postnord för den underbara posthanteringen de har tagit över.

Nu under två års tid har jag fått grannars post utan att be om det och grannar har fått min post utan ha bett om det heller, har fått brev från Inkasso och Kronofogden utan att ha missat att betala mina räkningar som jag får i min underbart nästan nya postlåda. Undrar nu bara hur är kompetensen hos era förare? Eller har ni personal som stjäl post för att se hur mycket mina räkningar ligger på och även ser till att jag får betala extra när mina räkningar är för låga? Men det kan väl inte vara så att de tror att det ligger pengar i breven som jag får? Så, ännu en gång tack så himla mycket för att jag nu inte kan köpa något på kredit igen, som exempel en ny tv på sommarrean hos våran underbara lokala tv-handlare i Mariestad, eller inte ens kunna beställa nya datordelar på en viss nätfirma och betala med hjälp av Klara. Tack för den underbara post hanteringen Postnord, tack så mycket för att jag får vara en av era kunder här i Sverige.

Förbannad Skaraborgare

 

Nu under två års tid har jag fått grannars post utan att be om det och grannar har fått min post utan ha bett om det heller, har fått brev från Inkasso och Kronofogden utan att ha missat att betala mina räkningar som jag får i min underbart nästan nya postlåda. Undrar nu bara hur är kompetensen hos era förare? Eller har ni personal som stjäl post för att se hur mycket mina räkningar ligger på och även ser till att jag får betala extra när mina räkningar är för låga? Men det kan väl inte vara så att de tror att det ligger pengar i breven som jag får? Så, ännu en gång tack så himla mycket för att jag nu inte kan köpa något på kredit igen, som exempel en ny tv på sommarrean hos våran underbara lokala tv-handlare i Mariestad, eller inte ens kunna beställa nya datordelar på en viss nätfirma och betala med hjälp av Klara. Tack för den underbara post hanteringen Postnord, tack så mycket för att jag får vara en av era kunder här i Sverige.

Förbannad Skaraborgare