04 jul 2016 14:52

04 jul 2016 14:52

Träden är vår gröna lunga

INSÄNDARE

”Carola”raljerar i MT den 20 juni över att träden i Biblioteksparken inte huggs ner.

Hon talar om att hon förväntar sig pick-nick, gympapass osv. i parken. Skogar, parker, gröna slätter behöver inte ”användas till diverse”. Träden är vår gröna lunga, inte minst viktiga idag med dålig miljö. Jag är ingen bakåtsträvare, jag tänker på framtiden. Och nu skall det ändå byggas i stan och som sagt, det finns flera öde tomter i centrala stan.

Det kan också vara skönt för bibliotekspersonalen att inte ha folk som kan kika in. Det finns alltid kikare!

Vieno Mårtensson

Hon talar om att hon förväntar sig pick-nick, gympapass osv. i parken. Skogar, parker, gröna slätter behöver inte ”användas till diverse”. Träden är vår gröna lunga, inte minst viktiga idag med dålig miljö. Jag är ingen bakåtsträvare, jag tänker på framtiden. Och nu skall det ändå byggas i stan och som sagt, det finns flera öde tomter i centrala stan.

Det kan också vara skönt för bibliotekspersonalen att inte ha folk som kan kika in. Det finns alltid kikare!

Vieno Mårtensson