Annonsera i MT

Att läsa morgontidningen är en av de mest rotade vanorna hos svenska folket. Därför vet vi att det finns minst 28 000 skäl att annonsera i Mariestads-Tidningen. Så många läsare har vi fem dagar i veckan.

Hemligheten med morgontidningen är att vi når våra läsare när de är i färd med att planera dagens aktiviteter. En morgontidningsläsare är mottaglig för impulser efter som man väntar sig att bli informerad och läser koncentrerat. Det kanske är några av förklaringarna till morgontidningens förmåga att locka till köp, mer än reklam i något annat media.

För dig som annonsör betyder det att din annons alltid är lika välkommen läsning för våra prenumeranter.

Företag

Mariestads-Tidningen är det självklara valet för ditt företag när du vill nå ut med ditt budskap. MT når ut till mer än 28 000 läsare. Den är beställd och önskad vilket gör att dina annonspengar får en avsevärt bättre effekt än om du till exempel använder direktreklam. Vi har produkter som passar ditt annonsbehov.

Här är några exempel, för detaljer, exakta prisuppgifter och liknande ber vi dig kontakta vår annonsavdelning på telefon 0501-687 10.

All information om hur du annonserar i MT hittar du i vår blädderbara PDF.

» Annonsinformation, moduler och priser Mariestads-Tidningen 2018 (PDF)

» Till Annonsinlämningen via internet

Familje- och privatannonser

Födda, förlovning, bröllop, vigsel, grattis, uppvaktning, Dagens ros och firarhörnan bokar du direkt via webben.

» Till bokning av familjeannonser

Lokus köp och sälj

Lokus köp och sälj är den stora köp- och säljmarknaden för privatpersoner. Här når du ut med din annons till 342 340 läsare i elva tidningar i både Skaraborg, Värmland och Dalsland.

Annonsen införs:

Fredagar i Mariestads-Tidningen, Hjo Tidning, Dalslänningen, Karlskoga-Kuriren, Karlskoga Tidning, Arvika Nyheter, Fryksdalsbygden och Nya Kristinehams-Posten.

Lördagar: Skaraborgs Allehanda, Nya Wermlands-Tidningen, Filipstads Tidning och Säffle-Tidningen.

Dessutom publiceras annonsen på lokus.se.

Annonsen får innehålla rubrikrad, tre textrader, telefonnummer och ev. mobilnummer. Varje vara måste prissättas.

Djur och vapen får ej annonseras.

» Till bokning av annonser i Lokus köp och sälj

Föreningar

Veckans sport. Match annonsering på sportsidorna i tidningen innehållande sport, plats, tävlingsdag, klockslag, spelande lag och ev. sponsor. Införs måndagar och fredagar. Annonsstopp 2 arbetsdagar före införingsdag kl 12. Pris utan sponsor 100:-, med sponsor 125:-. Kontant betalning.

Föreningsnytt. Annonsmaterial skickas till annons@mariestadstidningen.se. Införes torsdagar under Mariestad,Töreboda alt. Gullspång/Hova

Pris 170:- för 25 ord. 300:- för 45 ord.

Öppen för ideella föreningar och organisationer att förmedla sitt budskap.

Annonsen faktureras.

Predikoturer

» Till inlämningssidan för predikoturer