18 feb 2016 06:57

18 feb 2016 09:32

Två män med stöldgods stoppades

ÄLGARÅS

(UPPDATERAD) Två män från Töreboda togs på bar gärning när de var i full färd med att slanga bensin.

Polispatrullen åkte på Tivedsvägen i Älgarås vid halv fyra-tiden natten mot torsdagen. Vid bilfirman sågs två personer sittandes i en bil – vilket fick polisen att fatta misstankar. När bilfirmans fordon undersöktes närmare upptäcktes att det hade borrats hål i en tank och att det rann ut bensin. I männens bil fanns även borrmaskiner och bensindunkar.

Godset togs i beslag och männen från Töreboda, födda 1970 respektive 1986, har erkänt gärningen. De har inte gripits, men kommer att förhöras om den misstänkta stölden.

Polispatrullen åkte på Tivedsvägen i Älgarås vid halv fyra-tiden natten mot torsdagen. Vid bilfirman sågs två personer sittandes i en bil – vilket fick polisen att fatta misstankar. När bilfirmans fordon undersöktes närmare upptäcktes att det hade borrats hål i en tank och att det rann ut bensin. I männens bil fanns även borrmaskiner och bensindunkar.

Godset togs i beslag och männen från Töreboda, födda 1970 respektive 1986, har erkänt gärningen. De har inte gripits, men kommer att förhöras om den misstänkta stölden.