21 dec 2015 06:00

21 dec 2015 06:00

Bortglömt område?

TÖREBODA

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Socialdemokraterna vill att tekniska nämnden snarast tar fram kostnadsunderlag för att belysa cykelvägen från Almvägen mot Lindvägen och därefter mellan Korpstigen och Fasanstigen och förbi Svanstigen/Transtigen till Sötåsenvägen.

”Av någon oförklarlig anledning saknas belysning där”, konstaterar Lars-Åke Bergman, Hans Thorsell och Anne-Charlotte Karlsson i partiet. De undrar om belysningen glömdes bort när området bebyggdes för cirka 45 år sedan. Av säkerhets- och trygghetsskäl föreslår de att kommunen tar tag i saken nu.

Socialdemokraterna vill att tekniska nämnden snarast tar fram kostnadsunderlag för att belysa cykelvägen från Almvägen mot Lindvägen och därefter mellan Korpstigen och Fasanstigen och förbi Svanstigen/Transtigen till Sötåsenvägen.

”Av någon oförklarlig anledning saknas belysning där”, konstaterar Lars-Åke Bergman, Hans Thorsell och Anne-Charlotte Karlsson i partiet. De undrar om belysningen glömdes bort när området bebyggdes för cirka 45 år sedan. Av säkerhets- och trygghetsskäl föreslår de att kommunen tar tag i saken nu.