14 dec 2015 14:56

14 dec 2015 14:56

Gammaldags grötfest i Fredsberg

FREDSBERG

Fredsbergs hembygdsförening inbjöd i torsdags till gammaldags grötfest då hembygdsgården endast var upplyst med levande ljus.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Nära 70 personer hade infunnit sig och för en del besökare är detta ett alternativ till julbord. Ett luciatåg från Fredsbergs friskola sjöng luciasånger och julsånger. Därefter bjöds det risgrynsgröt och rågmjölsgröt, så kallad vattgröt, samt kaffe med struvor och pepparkakor.

Nära 70 personer hade infunnit sig och för en del besökare är detta ett alternativ till julbord. Ett luciatåg från Fredsbergs friskola sjöng luciasånger och julsånger. Därefter bjöds det risgrynsgröt och rågmjölsgröt, så kallad vattgröt, samt kaffe med struvor och pepparkakor.