18 mar 2015 13:51

18 mar 2015 17:05

Stopp i trafiken efter olycka

UPPDATERAD (14.13) Två personbilar kolliderade vid 13.45 under onsdagen på länsväg 200 mellan Töreboda och Hova.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Enligt uppgift ska en äldre kvinna kommit från Törebodahållet i sin bil och av okänd anledning hamnat på fel sida vägen. Kvinnan klagade över ont i revbenen. I den andra bilen satt tre personer. Ingen av de fyra ska vara allvarligt skadad.

Olyckan skedde i närheten av Älgarås och orsakade stopp i trafiken.

Enligt uppgift ska en äldre kvinna kommit från Törebodahållet i sin bil och av okänd anledning hamnat på fel sida vägen. Kvinnan klagade över ont i revbenen. I den andra bilen satt tre personer. Ingen av de fyra ska vara allvarligt skadad.

Olyckan skedde i närheten av Älgarås och orsakade stopp i trafiken.

Till händelsekartan