22 okt 2014 13:27

23 jan 2015 14:43

I juletid kommer Elisa till Töreboda

Elisa Lindström gästartist i julkonsert

För tolfte året i rad välkomnar Magnus Johansson och Marcos Ubeda till julkonserten I juletid. Tillsammans med årets gästartist Elisa Lindström vill de ge publiken en musikalisk julklapp. Töreboda kyrka är en av anhalterna på turnén.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Dansbandssångerskan från Töreboda är årets gästsoloartist i den omfattande turnén med en kavalkad av klassiska julsånger på repertoaren. Totalt blir det 52 konserter från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Den 19 december är det Törebodas tur. Då medverkar även Da Capo-kören.

Elisa Lindström har gjort sig känd genom att med sitt band Elisa's vinna tv-programmen Dansbandskampen 2010 och som soloartist vara med och ta hem segern i Körslaget 2013. Hon har även deltagit i Melodifestivalen 2014 och kom under våren ut med första soloskivan ”Leva”.

Som gästartist i årets I Juletid får hon nu visa upp hela sitt register, både som sångerska och musiker.

Ensemblens ständiga medlemmar Magnus Johansson och Marcos Ubeda har utmärkt sig under året i olika sammanhang. Magnus förknippas kanske mest med sommarturnén Diggiloo, och Marcos är kapellmästare i SVT:s Doobidoo.

Dansbandssångerskan från Töreboda är årets gästsoloartist i den omfattande turnén med en kavalkad av klassiska julsånger på repertoaren. Totalt blir det 52 konserter från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Den 19 december är det Törebodas tur. Då medverkar även Da Capo-kören.

Elisa Lindström har gjort sig känd genom att med sitt band Elisa's vinna tv-programmen Dansbandskampen 2010 och som soloartist vara med och ta hem segern i Körslaget 2013. Hon har även deltagit i Melodifestivalen 2014 och kom under våren ut med första soloskivan ”Leva”.

Som gästartist i årets I Juletid får hon nu visa upp hela sitt register, både som sångerska och musiker.

Ensemblens ständiga medlemmar Magnus Johansson och Marcos Ubeda har utmärkt sig under året i olika sammanhang. Magnus förknippas kanske mest med sommarturnén Diggiloo, och Marcos är kapellmästare i SVT:s Doobidoo.

  • Jenny Allvin