21 aug 2014 06:00

23 jan 2015 14:41

Erik Linder till Beateberg

På söndag gästas Beatebergs kyrka av Erik Linder, känd från Melodifestivalen 2010 och dessförinnan Talang.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Han kommer att bjuda på egna låtar blandat med andra favoriter.

– Ted Gärdestad ligger mig varmt om hjärtat. Jag jobbar mycket med Kenneth Gärdestad som skrev Teds texter – och för övrigt skrev texten till låten jag framförde i Melodifestivalen – så några Ted-låtar utlovas. Det blir över huvud taget mycket svenskt. Kanske någon jazzlåt också, farfar är jazz-saxofonist, berättar Erik Linder, som om några veckor åker till Kina för turné.

Pianisten vid konserten i Beatebergs kyrka heter Fredrik Wide. Linder har spelat med honom i ett par år.

– Publiken kan förvänta sig en härlig kväll med underhållning och en del skratt, säger Linder.

Han kommer att bjuda på egna låtar blandat med andra favoriter.

– Ted Gärdestad ligger mig varmt om hjärtat. Jag jobbar mycket med Kenneth Gärdestad som skrev Teds texter – och för övrigt skrev texten till låten jag framförde i Melodifestivalen – så några Ted-låtar utlovas. Det blir över huvud taget mycket svenskt. Kanske någon jazzlåt också, farfar är jazz-saxofonist, berättar Erik Linder, som om några veckor åker till Kina för turné.

Pianisten vid konserten i Beatebergs kyrka heter Fredrik Wide. Linder har spelat med honom i ett par år.

– Publiken kan förvänta sig en härlig kväll med underhållning och en del skratt, säger Linder.