11 sep 2017 08:40

11 sep 2017 08:40

Rekord

SKYTTE: Örebroträffen

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Då Örebros Pistolskytteklubb arrangerade Örebroträffen var det perfekt väder. Det innebar nästan 300 starter och bra resultat. För Mariestads del blev det ett par fina platser. Greger Meeks tredjeplats i klass 1A, Crister Larsson fjärdeplats i 3A. I C1 gjorde Cajsa Fredriksson ett kanonvarv, och fick med sig en fjärdeplats. I D1C vann Simoné Meeks efter ett mycket bra varv. MPK gjorde bra ifrån sig på en vass bana. Till helgen väntar tävlingen Pokalen 3 samt Kretsmästerskap i A i Tidaholm.

Då Örebros Pistolskytteklubb arrangerade Örebroträffen var det perfekt väder. Det innebar nästan 300 starter och bra resultat. För Mariestads del blev det ett par fina platser. Greger Meeks tredjeplats i klass 1A, Crister Larsson fjärdeplats i 3A. I C1 gjorde Cajsa Fredriksson ett kanonvarv, och fick med sig en fjärdeplats. I D1C vann Simoné Meeks efter ett mycket bra varv. MPK gjorde bra ifrån sig på en vass bana. Till helgen väntar tävlingen Pokalen 3 samt Kretsmästerskap i A i Tidaholm.