08 sep 2016 14:08

08 sep 2016 14:08

Finsk lektion i Helsingfors

INNEBANDY: All Star Cup Selected Player

Under helgen avgjordes All Star Cup Selected Player i Helsinfors. Där fick de två topplagen från svenska Selected Cup mäta krafterna med sina finska motsvarigheter i åldersklassen flickor födda 2001.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

IBK Lockerud representerades av Elsa Svensson (till vänster) och Stina Jönsson (till höger) som spelade i laget Göteborg/Östgöta. Första matchen slutade 0–0 mot Skåne. Nästa match blev en lektion i snabb finsk innebandy där laget Finland vit vann med 7–3. Mot det andra finska laget, cupens slutsegrare, blev det en 0–6-förlust innan Skåne tog hem bronsmatchen mot Göteborg/Östgöta med 4–3 där Stina Jönsson gjorde ett av målen.

IBK Lockerud representerades av Elsa Svensson (till vänster) och Stina Jönsson (till höger) som spelade i laget Göteborg/Östgöta. Första matchen slutade 0–0 mot Skåne. Nästa match blev en lektion i snabb finsk innebandy där laget Finland vit vann med 7–3. Mot det andra finska laget, cupens slutsegrare, blev det en 0–6-förlust innan Skåne tog hem bronsmatchen mot Göteborg/Östgöta med 4–3 där Stina Jönsson gjorde ett av målen.