01 jun 2016 17:10

01 jun 2016 17:10

Tibroseger i andra omgången

GEVÄRSSKYTTE

Den nyckfulla vinden bidrog till ett något lägre resultat än vanligt bland korthållsskyttarna i den andra omgången av veterantouren.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Efter grundomgången var det ingen av skyttarna som nådde upp till 190 poäng. Ragnar Samuelsson, Skövde, och Valter Andersson, Tibro, delade ledningen med 189 poäng. J-O Jannesson var ensam trea på 188 poäng. Valter Andersson bemästrade vindbyarna allra bäst och sköt 99,7 i finalen.

Det räckte för att ta segern före Ragnar Samuelsson som slutade på andra plats och J-O Jannesson som slutade på tredje plats i årets andra deltävling.

Efter grundomgången var det ingen av skyttarna som nådde upp till 190 poäng. Ragnar Samuelsson, Skövde, och Valter Andersson, Tibro, delade ledningen med 189 poäng. J-O Jannesson var ensam trea på 188 poäng. Valter Andersson bemästrade vindbyarna allra bäst och sköt 99,7 i finalen.

Det räckte för att ta segern före Ragnar Samuelsson som slutade på andra plats och J-O Jannesson som slutade på tredje plats i årets andra deltävling.