30 maj 2016 13:39

30 maj 2016 13:39

Rekordår för MKK

KONSTÅKNING: Elitserien

Mariestads KK har en kul säsong att se fram emot. Tre fasta elitserieplatser och en utmanarplats är mer än vad klubben tidigare haft.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Olivia Modig kommer att tävla i klassen Ungdom 13. Ellen Salomonsson och Saga Holmberg deltar i Ungdom 15. Ellen och Olivia åkte i elitserien redan förra året, men för Saga Holmberg kommer den kommande säsongen att bli hennes debutsäsong.

I juniorklassen har Ofelia Eilertz tilldelats en utmanarplats och är garanterad minst två elitserietävlingar under 2016/2017.

Startar i Luleå

När det gäller ungdomsklasserna är Mariestads KK den klubb i distriktet med flest åkare.

Just nu slipar de elitserieuttagna tjejerna och deras tränare Galina Dybinska på de nya programmen i Skara. Snart väntar flera veckor av sommarläger innan tävlingssäsongen drar i gång på allvar med tävling i Luleå den 10-11 september.

Olivia Modig kommer att tävla i klassen Ungdom 13. Ellen Salomonsson och Saga Holmberg deltar i Ungdom 15. Ellen och Olivia åkte i elitserien redan förra året, men för Saga Holmberg kommer den kommande säsongen att bli hennes debutsäsong.

I juniorklassen har Ofelia Eilertz tilldelats en utmanarplats och är garanterad minst två elitserietävlingar under 2016/2017.

Startar i Luleå

När det gäller ungdomsklasserna är Mariestads KK den klubb i distriktet med flest åkare.

Just nu slipar de elitserieuttagna tjejerna och deras tränare Galina Dybinska på de nya programmen i Skara. Snart väntar flera veckor av sommarläger innan tävlingssäsongen drar i gång på allvar med tävling i Luleå den 10-11 september.