18 maj 2016 17:27

18 maj 2016 17:27

Strandh tog klar seger

GEVÄRSSKYTTE

Per Strandh, Mariestad, tog en klar seger när veteranskyttarna inledde årets korthållsskytte.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Den byiga vinden störde skyttarna men Per behärskade det fint. Redan i grundomgången visade Mariestadsskytten med sina 193 poäng att han ville inleda året med en seger. På andra plats slutade Kenny Alm, Axvall, och trea blev J-O Jannesson, Falköping, som presterade strålande i finalen med sina 101,4 poäng vilket var dagens bästa finalresultat.

Den byiga vinden störde skyttarna men Per behärskade det fint. Redan i grundomgången visade Mariestadsskytten med sina 193 poäng att han ville inleda året med en seger. På andra plats slutade Kenny Alm, Axvall, och trea blev J-O Jannesson, Falköping, som presterade strålande i finalen med sina 101,4 poäng vilket var dagens bästa finalresultat.