16 maj 2016 13:08

16 maj 2016 14:10

Dubbla vinster för MBK

KOMPISLIGAN POJKAR. FOTBOLL

I mötet med Tidavad i division 11 svarade MBK för sin bästa match hittills under säsongen. Det blev 7-2 mot Tidavad.

– Killarna hade bra rörelse och släppte bollen till varandra på få tillslag och ett riktigt fint spel. Bäst på plan var domaren Axel Eklund. Inte för att det var en hård match, utan han hade bra dialog och rättade spelarna på ett bra sätt, säger MBK-ledaren Mattias Holmén.

I kompisligans division tolv spelade MBK mot Lerdala under söndagen och stod som segrare med 10-4. MBK öppnade matchen med två snabba mål innan Lerdala vaknade till och både reducerade och kvitterade.

– Sen tog vi över och hade bra spel innan det drog iväg målmässigt och blev för mycket dribblande. Men bra kämpande hela matchen igenom, säger MBK-ledaren.

 

– Killarna hade bra rörelse och släppte bollen till varandra på få tillslag och ett riktigt fint spel. Bäst på plan var domaren Axel Eklund. Inte för att det var en hård match, utan han hade bra dialog och rättade spelarna på ett bra sätt, säger MBK-ledaren Mattias Holmén.

I kompisligans division tolv spelade MBK mot Lerdala under söndagen och stod som segrare med 10-4. MBK öppnade matchen med två snabba mål innan Lerdala vaknade till och både reducerade och kvitterade.

– Sen tog vi över och hade bra spel innan det drog iväg målmässigt och blev för mycket dribblande. Men bra kämpande hela matchen igenom, säger MBK-ledaren.