03 maj 2016 14:57

03 maj 2016 14:57

Nytt lopp på Kinnekulle nästa helg

LÖPNING

Nu kommer ett nytt lokalt lopp för alla löpfantaster. Destination Läckö-Kinnekulle och OK Klyftamo ligger bakom satsningen ”Kinnekulle Trail Run”, ett lopp runt Kinnekulles topp med start och mål vid utsiktstornet.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

För de mer löpvana finns fem- eller tiokilometerslopp med ett par ordentliga backar att klara av. För andra finns en sträcka på 1,9 kilometer som går runt bergets topp. Det loppet är lättare.

– Det är första året vi kör och vi ser detta som en långsiktig satsning. Vi ser stor potential till att detta kan locka långväga besökare i framtiden och hoppas på ett riktigt bra lopp den 14 maj, säger Jim Josefsson, VD.

För de mer löpvana finns fem- eller tiokilometerslopp med ett par ordentliga backar att klara av. För andra finns en sträcka på 1,9 kilometer som går runt bergets topp. Det loppet är lättare.

– Det är första året vi kör och vi ser detta som en långsiktig satsning. Vi ser stor potential till att detta kan locka långväga besökare i framtiden och hoppas på ett riktigt bra lopp den 14 maj, säger Jim Josefsson, VD.