26 apr 2016 16:36

26 apr 2016 16:36

Goda resultat för MRK

PONNYDRESSYR: Division tre

Första omgången i ponnydressyr reds under söndagen i Grästorp. Ett av lagen i Mariestads ridklubb slutade på en tredje plats och flera ekipage tog fina individuella placeringar.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Av totalt tio deltagande lag så ställde Mariestads ridklubb upp med två lag. Division tre rids i klass LC:1 och LB:1 och de flesta ekipagen är i början av sina dressyrkarriärer.

– Ridklubbens ryttare hade en otroligt fin lagsammanhållning och hejade fram varandra, säger tränaren Anna–Karin Beiron.

Nära vinst

I MRK:s lag ett red Vilma Beiron, Stina Colliander, Hilma Eklund och Thea Filipsson. I lag två red Louise Ahlin, Alice Lundin och Maja Svensson. MRK:s lag ett knep en tredje plats och vann gjorde Hjo hästsportklubb följt av Essunga ryttarförening.

Goda placeringar

MRK:s lag två kom på en åttonde plats. Flera ekipage tog även individuella placeringar. Hilma Eklund med D-ponnyn Razmin kom trea i förklassen och tvåa i lagklassen. Vilma Beiron med B–ponnyn Marabou kom trea i förklassen och Louise Ahlin knep en tredje plats i lagklassen med sin C–ponny Figaro.

Av totalt tio deltagande lag så ställde Mariestads ridklubb upp med två lag. Division tre rids i klass LC:1 och LB:1 och de flesta ekipagen är i början av sina dressyrkarriärer.

– Ridklubbens ryttare hade en otroligt fin lagsammanhållning och hejade fram varandra, säger tränaren Anna–Karin Beiron.

Nära vinst

I MRK:s lag ett red Vilma Beiron, Stina Colliander, Hilma Eklund och Thea Filipsson. I lag två red Louise Ahlin, Alice Lundin och Maja Svensson. MRK:s lag ett knep en tredje plats och vann gjorde Hjo hästsportklubb följt av Essunga ryttarförening.

Goda placeringar

MRK:s lag två kom på en åttonde plats. Flera ekipage tog även individuella placeringar. Hilma Eklund med D-ponnyn Razmin kom trea i förklassen och tvåa i lagklassen. Vilma Beiron med B–ponnyn Marabou kom trea i förklassen och Louise Ahlin knep en tredje plats i lagklassen med sin C–ponny Figaro.