13 jan 2016 15:08

13 jan 2016 15:08

Backman kvar i OBK

BANDY

Gustav Backman var en av spelarna som lämnade Otterbäcken inför den här säsongen.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Backman gick till Jönköping Bandy för att få möjlighet att fortsätta spela i allsvenskan. Det har dock inte blivit så mycket speltid och nu har Jönköping och Otterbäcken kommit överens om att Backman ska spela i OBK resten av säsongen.

Gustav Backman kommer dock att bo kvar i Småland där han även har sitt jobb.

Backman gick till Jönköping Bandy för att få möjlighet att fortsätta spela i allsvenskan. Det har dock inte blivit så mycket speltid och nu har Jönköping och Otterbäcken kommit överens om att Backman ska spela i OBK resten av säsongen.

Gustav Backman kommer dock att bo kvar i Småland där han även har sitt jobb.