19 nov 2015 21:24

19 nov 2015 21:24

J18 förlorade mot Tingsryd

J18 ELIT SÖDRA ISHOCKEY

Mariestad tog ledningen efter tretton minuter. Sen var det slut på det roliga.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Tingsryds kvittering kom tre minuter senare och i den andra perioden kunde smålänningarna dra ifrån rejält. Innan den andra perioden var slut stod det 4–1. Rasmus Westbergs 4–2-mål gav hopp för Bois men Tingsryd blev för starka och vann med 8–3.

Målen, Mariestad: Oliver Ahlgren 2, Rasmus Westberg.

Tingsryds kvittering kom tre minuter senare och i den andra perioden kunde smålänningarna dra ifrån rejält. Innan den andra perioden var slut stod det 4–1. Rasmus Westbergs 4–2-mål gav hopp för Bois men Tingsryd blev för starka och vann med 8–3.

Målen, Mariestad: Oliver Ahlgren 2, Rasmus Westberg.