11 nov 2015 22:14

11 nov 2015 22:14

De Jongh och Örebro skrällde mot PSG

FOTBOLL: Champions League

Michelle de Jonghs fina säsong fortsätter med nya höjdpunkter. I kväll fanns hon på planen när Kif Örebro spelade 1–1 mot storfavoriten Paris Saint Germain i Champions League. Dessutom fick de Jongh ett annat glatt besked under dagen.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Det är förbundskaptenen Pia Sundhage som kallat 32 spelare till ett läger på Bosön inför OS-kvalet. En av fem helt nya spelare i A-landslagssammanhang är just Mariestadstalangen Michelle de Jogh.

I matchen mot PSG, som var i Champions League-final ifjol, fanns hela 5 976 åskådare på plats – nytt publikrekord för Kif Örebro på Behrn Arena. Matchen var det första av två möten i åttondelsfinalen av Champions League. Sanna Talonen gjorde Örebros mål. Varken Kosovare Asslani, Caroline Seger eller Lisa Dahlqvist fans med i PSG:s startelva. Anja Mittag gjorde PSG:s mål.

Det är förbundskaptenen Pia Sundhage som kallat 32 spelare till ett läger på Bosön inför OS-kvalet. En av fem helt nya spelare i A-landslagssammanhang är just Mariestadstalangen Michelle de Jogh.

I matchen mot PSG, som var i Champions League-final ifjol, fanns hela 5 976 åskådare på plats – nytt publikrekord för Kif Örebro på Behrn Arena. Matchen var det första av två möten i åttondelsfinalen av Champions League. Sanna Talonen gjorde Örebros mål. Varken Kosovare Asslani, Caroline Seger eller Lisa Dahlqvist fans med i PSG:s startelva. Anja Mittag gjorde PSG:s mål.