01 okt 2015 21:07

01 okt 2015 21:07

Bois nära poäng mot Tingsryd

J18 ELIT ISHOCKEY

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Underläge 1–4 efter två perioder. Då trodde nog många att matchen mot Tingsryd var över för Mariestads J18-lag. Men Oliver Ahlgren ville annat. Med två mål i den tredje perioden skapade han rejäl dramatik. Bois nådde dock inte hela vägen fram och ligger fortsatt sist efter 3–4 hemma mot Taif.

Målen, Mariestad: Oliver Ahlgren 2, Charlie Holmberg.

Underläge 1–4 efter två perioder. Då trodde nog många att matchen mot Tingsryd var över för Mariestads J18-lag. Men Oliver Ahlgren ville annat. Med två mål i den tredje perioden skapade han rejäl dramatik. Bois nådde dock inte hela vägen fram och ligger fortsatt sist efter 3–4 hemma mot Taif.

Målen, Mariestad: Oliver Ahlgren 2, Charlie Holmberg.