23 sep 2015 21:26

23 sep 2015 21:26

Töreboda föll mot Tibro

TRÄNINGSMATCH ISHOCKEY

Senast de möttes vann Tibro stort. Den här gången gick antagonistmatchen till förlängning efter en målsnål tillställning i Tibro som tillslut slutade med hemmavinst 2–1.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Töreboda började matchen bäst och tog också ledningen genom Charlie Björklund knappt åtta minuter in i den andra perioden. I inledningen av tredje kunde Tibro utjämna och till slut avgöra genom Oskar Amnér i förlängning.

Mål, Töreboda: Charlie Björklund.

Töreboda började matchen bäst och tog också ledningen genom Charlie Björklund knappt åtta minuter in i den andra perioden. I inledningen av tredje kunde Tibro utjämna och till slut avgöra genom Oskar Amnér i förlängning.

Mål, Töreboda: Charlie Björklund.