24 maj 2014 14:58

23 jan 2015 14:37

Tim Robin klar för Hammarby

ISHOCKEY

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Tim Robin Johnsgård lämnar Mariestad Bois och är nu klart för Hammarby. Norrmannen flyttar alltså till Stockholm för att fortsätta karriären.

20-åringen studerade vid Mariestads ishockeygymnasie där han spelade i det framgångsrika J20-laget. I A-laget bokfördes han för 37 matcher och två mål. Forwarden tillhörde Bois tredje- och fjärdefemma under säsongen. Han spelade även sju matcher för Norge i JVM i Malmö

Tim Robin Johnsgård lämnar Mariestad Bois och är nu klart för Hammarby. Norrmannen flyttar alltså till Stockholm för att fortsätta karriären.

20-åringen studerade vid Mariestads ishockeygymnasie där han spelade i det framgångsrika J20-laget. I A-laget bokfördes han för 37 matcher och två mål. Forwarden tillhörde Bois tredje- och fjärdefemma under säsongen. Han spelade även sju matcher för Norge i JVM i Malmö