09 sep 2016 13:14

09 sep 2016 13:14

Ny ägare till Mariestadskrog

MARIESTAD

Restaurang Chinatown på Kungsgatan är tillfälligt stängd på grund av ägarbyte.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Krogen har sedan september 2013 drivits av Quang Nguyen, som även driver en restaurang i centrala Skövde. Innan Nguyen tog över hade restaurangen under några år haft stor omsättning på krögare och drivits under olika namn, bland annat Åkanten och Mariestads bar & bistro.

Enligt ett meddelande på restaurangens telefonsvarare ska den nya ägaren ha nypremiär den 21 september.

Krogen har sedan september 2013 drivits av Quang Nguyen, som även driver en restaurang i centrala Skövde. Innan Nguyen tog över hade restaurangen under några år haft stor omsättning på krögare och drivits under olika namn, bland annat Åkanten och Mariestads bar & bistro.

Enligt ett meddelande på restaurangens telefonsvarare ska den nya ägaren ha nypremiär den 21 september.