09 maj 2016 16:24

09 maj 2016 16:45

Budgetförlag får S-kritik

POLITIK

Socialdemokraterna ger majoriteten kritik för budgetförslaget som presenterades under måndagen.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Framförallt menar S och det saknas satsningar på personalen:

– I stället för att visa personal och verksamheter förtroende för deras förmåga att hantera sitt uppdrag fortsätter majoriteten att centralstyra allt med tumskruvar, anorektiska villkor och orimliga uppdrag, säger gruppledaren Helén Eliasson i ett pressmeddelande.

Framförallt menar S och det saknas satsningar på personalen:

– I stället för att visa personal och verksamheter förtroende för deras förmåga att hantera sitt uppdrag fortsätter majoriteten att centralstyra allt med tumskruvar, anorektiska villkor och orimliga uppdrag, säger gruppledaren Helén Eliasson i ett pressmeddelande.