08 maj 2016 17:35

08 maj 2016 17:35

Cyklist påkörd av bil

SKARA

Under söndagen skadades en cyklist utanför Skara när en bilist körde på honom.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Det var när bilföraren skulle köra om en klunga på ett 20-tal cyklister som olyckan inträffade. Cyklisten, som är 50-årsåldern, fick föras till sjukhus med brutet nyckelben. Två andra cyklister skadades lindrigt.

Den 20 april dog en cyklist i Mariestad sedan han blivit påkörd av en bilförare vid Göteborgsrondellen.

 

 

Det var när bilföraren skulle köra om en klunga på ett 20-tal cyklister som olyckan inträffade. Cyklisten, som är 50-årsåldern, fick föras till sjukhus med brutet nyckelben. Två andra cyklister skadades lindrigt.

Den 20 april dog en cyklist i Mariestad sedan han blivit påkörd av en bilförare vid Göteborgsrondellen.