10 mar 2016 13:03

10 mar 2016 13:03

Med i fint sällskap

MARIESTAD: Strandgården nominerad i Årets Bygge

Strandgården, ett bygge av kommunala bostadsbolaget Mariehus, var en av 20 nominerade till Årets Bygge 2016.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Tävlingen lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet, ekonomi och form.
 Vid prisutdelningen på anrika Cirkus i Stockholm blev det dock Malmö live som tog hem förstapriset.

Malmö Live är konserthus, kongressanläggning och hotell i ett. I kvarteret ligger dessutom flera byggnader med kontor och bostäder.

Juryn för Årets Bygge 2016 bestod av: Mårten Lindström, More 10 AB, ordförande, Erik Hellqvist, Svensk Byggtjänst, Staffan Åkerlund, Tidningen Byggindustrin, Magnus Everitt, Installatörsföretagen, Eva Schelin, IQ Samhällsbyggnad, Lisa Daram, Arkus och Reinhold Lennebo, Fastighetsägarna.

– Teamet bakom Malmö Live har lyckats lösa en komplex situation med byggplats mitt i befintlig bebyggelse och en järnvägstunnel under byggplatsen, sa Mårten Lindström, ordförande för Byggopusjuryn, till tidningen Byggindustri

Tävlingen lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet, ekonomi och form.
 Vid prisutdelningen på anrika Cirkus i Stockholm blev det dock Malmö live som tog hem förstapriset.

Malmö Live är konserthus, kongressanläggning och hotell i ett. I kvarteret ligger dessutom flera byggnader med kontor och bostäder.

Juryn för Årets Bygge 2016 bestod av: Mårten Lindström, More 10 AB, ordförande, Erik Hellqvist, Svensk Byggtjänst, Staffan Åkerlund, Tidningen Byggindustrin, Magnus Everitt, Installatörsföretagen, Eva Schelin, IQ Samhällsbyggnad, Lisa Daram, Arkus och Reinhold Lennebo, Fastighetsägarna.

– Teamet bakom Malmö Live har lyckats lösa en komplex situation med byggplats mitt i befintlig bebyggelse och en järnvägstunnel under byggplatsen, sa Mårten Lindström, ordförande för Byggopusjuryn, till tidningen Byggindustri