01 mar 2016 16:18

01 mar 2016 16:18

600 feriejobb hos regionen

ARBETSMARKNAD

Regionen erbjuder cirka 600 ungdomar feriepraktikplatser i sommar.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

De som har sommarlov mellan årskurs 1 och 2 eller 2 och 3 på gymnasiet kan söka en av platserna under maximalt fyra veckor. Platserna finns i flera av regionens verksamheter men de flesta finns inom hälso- och sjukvården samt serviceverksamhet.

– Vi hoppas göra ungdomarna intresserade av de många olika yrken vi erbjuder, säger personaldirektör Marina Olsson i ett pressmeddelande.

De som har sommarlov mellan årskurs 1 och 2 eller 2 och 3 på gymnasiet kan söka en av platserna under maximalt fyra veckor. Platserna finns i flera av regionens verksamheter men de flesta finns inom hälso- och sjukvården samt serviceverksamhet.

– Vi hoppas göra ungdomarna intresserade av de många olika yrken vi erbjuder, säger personaldirektör Marina Olsson i ett pressmeddelande.