06 feb 2015 15:14

06 feb 2015 15:42

Torsöbussen kanade i diket

TORSÖ: Halt väglag

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Det hala väglaget ställde till bekymmer på Torsö på fredagseftermiddagen. Vid möte med en grusbil på den smala och krokiga vägen strax efter bygdegården kanade Torsöbussen ner i diket med ena bakhjulet. Avåkningen gjorde framkomligheten begränsad i avvaktan på bärgaren. Inga personer ombord på bussen ska ha skadats i samband med avåkningen.

Det hala väglaget ställde till bekymmer på Torsö på fredagseftermiddagen. Vid möte med en grusbil på den smala och krokiga vägen strax efter bygdegården kanade Torsöbussen ner i diket med ena bakhjulet. Avåkningen gjorde framkomligheten begränsad i avvaktan på bärgaren. Inga personer ombord på bussen ska ha skadats i samband med avåkningen.