29 jan 2014 09:25

23 jan 2015 14:31

Förare avled efter krock med skolbuss

UPPDATERAD. Det är nu bekräftat att minibussföraren - en 50-årig man från Mariestad - omkom när han på onsdagsförmiddagen krockade med en skolbuss strax söder om Tidavad.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

En skolbuss och en minibuss krockade med varandra söder om Tidavad vid halv nio-tiden på förmiddagen. Nu är det bekräftat att minibussens förare har avlidit. Skolbussen är dock evakuerad. Räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen enligt SOS Alarm. Det har under morgonen varit halt på flera vägar i Skaraborg, så också på olycksplatsen.

MT:s reporter är på plats. Texten uppdateras löpande.

En skolbuss och en minibuss krockade med varandra söder om Tidavad vid halv nio-tiden på förmiddagen. Nu är det bekräftat att minibussens förare har avlidit. Skolbussen är dock evakuerad. Räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen enligt SOS Alarm. Det har under morgonen varit halt på flera vägar i Skaraborg, så också på olycksplatsen.

MT:s reporter är på plats. Texten uppdateras löpande.