25 maj 2016 06:00

25 maj 2016 06:00

Konfirmation

Mariestad. Söndagen den 8 och 22 maj, var det konfirmationsgudstjänst i Domkyrkan. Erik Hassléus, Hugo Lundgren, Filip Wästefors, Johannes Akersten, Elias Astin, Mollie Kovala, Pontus Karlsson, Jesper Forslund, Love Klippinge, Malin Jernberg Lindegren, Marcus Isacson.

Maija Markkanen, Ebba Olsson, Wilma Pettersson, Lucas Nilsson, Laura Neffling, Lisen Lans, Liv van der Voort, Tilda Ramsén, Fanny Hedman, Amanda Johansson, Nova Wiberg, Irma Svensson, Molly Femrin, Jesper Källgård Blomqvist, Beatrice Bergman, Elin Jonsson, Engla Lidman, Anna Cardell, Emil Lien, Gabriel Bolin.

Mariestad. Söndagen den 8 och 22 maj, var det konfirmationsgudstjänst i Domkyrkan. Erik Hassléus, Hugo Lundgren, Filip Wästefors, Johannes Akersten, Elias Astin, Mollie Kovala, Pontus Karlsson, Jesper Forslund, Love Klippinge, Malin Jernberg Lindegren, Marcus Isacson.

Maija Markkanen, Ebba Olsson, Wilma Pettersson, Lucas Nilsson, Laura Neffling, Lisen Lans, Liv van der Voort, Tilda Ramsén, Fanny Hedman, Amanda Johansson, Nova Wiberg, Irma Svensson, Molly Femrin, Jesper Källgård Blomqvist, Beatrice Bergman, Elin Jonsson, Engla Lidman, Anna Cardell, Emil Lien, Gabriel Bolin.